Vores omfattende Bitcode AI anmeldelse ser på deres rentesatser, brugervenlighed, sikkerhed, omdømme og gebyrer. Vi nedbryder alle elementer af tjenesten, så du kan træffe en informeret beslutning.

Bitcode AI er en decentraliseret handelsplatform, der tilbyder spothandel, marginhandel, udlån og låntagning. Den er bygget på smarte kontrakter med Ethereum på en fuldstændig decentraliseret måde.

Den er bygget af et team i San Francisco, der er finansieret af nogle af Silicon Valley’s topinvestorer. De lancerede i 2017 og har formået at rejse to finansieringsrunder for at fortsætte med at eksekvere deres vision om DeFi.

De er betydeligt mindre i brugere sammenlignet med andre DEX’er, men de ser dog ud til at få fat i nogle af deres DeFi-baserede udlåns- og låneprodukter.

Låntagning med Bitcode AI

I øjeblikket understøtter Bitcode AI ETH, DAI og USDC. Den har en minimum sikkerhedsstillelse på 125% og skal holdes over 115% for at forhindre likvidation.

Produktet forbindes direkte til din Ethereum-tegnebog, så du kan låne direkte til den.

For at kunne bruge dette produkt skal du bruge en Ethereum-wallet. Vi vil anbefale at bruge Metamask eller Coinbase Wallet. I vores tilfælde testede vi dette med Metamask på Chrome-browseren og Coinbase wallet på vores iPhone.

Dens lånegrænseflade er ret ligetil på både mobil og desktop. Du kan blot vælge USDC, DAI eller Ethereum til at låne. Derefter vælger du det beløb, du vil låne, og den konto, du ønsker at stille sikkerhed med.

Transaktionen tager i de fleste tilfælde mindre end et minut, hvilket er ret forbløffende, når man sammenligner det med den traditionelle finansindustri.

Lån

Bitcode AI har meget konkurrencedygtige rentesatser og er konstant vurderet beløb de bedste rentekonti for ETH, USDC og DAI.

Som de fleste DeFi-låneplatforme svinger satserne voldsomt. I vores test tjente vi op til 27% på DAI på et tidspunkt. I skrivende stund er det nu 3,13%, hvilket stadig er ganske konkurrencedygtigt.

For at tjene renter med Bitcode AI skal du bruge en Ethereum-tegnebog som Metamask eller Coinbase Wallet. Når du er tilsluttet, skal du blot flytte dine aktiver til Bitcode AI, og det vil automatisk begynde at tjene renter i realtid.

En af de stærke ting ved DeFi er, at du kan tage dine aktiver til enhver tid og modtage alle renterne indtil det pågældende minut.

Holdet i Bitcode AI

Bitcode AI blev grundlagt af Antonio Juliano, som tidligere var softwareingeniør hos Coinbase og Uber. Han har fået selskab af et team på 8 andre, der er baseret i Silicon Valley.

Rådgivere i Bitcode AI er Silicon Valley-veteraner fra virksomheder som Google, Coinbase og Airbnb.

De har også fået et all-star sæt af investorer, herunder Andreessen Horowitz, Polychain Capital, Bain Capital, Craft Ventures, Kindred Ventures og andre top VC-firmaer baseret i Silicon Valley.

By admin